Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

9 Razloga Zašto Pokrenuti Podkast

Da li ste razmišljali o pokretanju podkasta, ali niste sigurni da li je vredno truda? Možda mislite da pokretanje iziskuje mnogo posla i vremena, ali sačekajte! Dozvolite mi da vas uverim da nije tako strašno kao što izgleda. U stvari, postoji nekoliko razloga zašto je pokretanje podkasta fantastična ideja, a ja ću da ih podelim sa vama u ovoj epizodi.

U današnjoj epizodi ćemo istražiti devet ubedljivih razloga zašto bi trebalo da razmislite o pokretanju sopstvenog podkasta. Prvo i najvažnije, podkasti su neverovatno raznovrsni i prilagođeni mobilnim uređajima, omogućavajući ljudima da slušaju dok obavljaju svoje dnevne rutine. Takođe ćemo razgovarati o tome kako vam podkasti mogu pomoći da izgradite veću i angažovaniju publiku u poređenju sa društvenim medijima. Štaviše, uspješno kreiran podkast vaš može pozicionirati kao autoritet u vašoj niši, otvarajući vrata uzbudljivim mogućnostima i saradnjama. Dakle, pripremite se da otkrijete moć i potencijal podkastinga..


“Podkasti su više od audio sadržaja; oni su most za nove veze, smislene diskusije i beskrajne mogućnosti za lični i profesionalni razvoj.”

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
05:41Priprema trailer epizode
10:49Odabir programa za snimanje 15:22Korišćenje Zoom-a za snimanje 18:35Snimanje u Audacity programu 21:35Isprobavanje Riverside platforme

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala: