Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Kako mikrofon i slušalice utiču na kvalitet snimanja podkast emisija

Današnja epizoda Podkast Laboratorije je trebala biti IG Live sa ⁠Jovanom Pavlović, karijernom savetnicom⁠. Međutim, snimka nije bila upotrebljva za podkast epizodu i zato sam snimila osvrt gde smo pogrešile i podelila savet na šta da obratite pažnju, bilo da snimate za društvene mreže ili podkast epizode.

Jovana je odlično vodila razgovor, sa unapred pripremljenim pitanjima i temama, kao i pitanjima koja su se nametnula u toku razgovora. Bila je ovo odlična prilika da pokažem kako bi bilo dobro voditi i podkast intervjue. IG Live kao format ima određeni vek trajanja kao i ostali oblici na društvenim mrežama. Zato je dobro da imamo opciju da iste prebacimo i u podkast epizode.

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
01:03Zašto je outro važan za uspešan podkast?
02:04Kako napraviti outro koji ostavlja trajni utisak? 04:13Primeri i savjti za outro koji motiviše slušaoce 09:26Pozivi za akciju u zavisnosti od prioriteta 12:05Tizer za sledeću epizodu i zahvale 14:07Kreativan završetak i šabloni za odjavnu špicu 17:52Personalizacija outra za veću efikasnost 19:03Primer šablona za različite opcije zatvaranja podkast epizdoda

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala:

Napišite komentar