Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Kako mikrofon i slušalice utiču na kvalitet snimanja podkast emisija

Današnja epizoda Podkast Laboratorije je trebala biti IG Live sa ⁠Jovanom Pavlović, karijernom savetnicom⁠. Međutim, snimka nije bila upotrebljiva za podkast epizodu i zato sam snimila osvrt gde smo pogrešile i podelila savet na šta da obratite pažnju, bilo da snimate za društvene mreže ili podkast epizode.

Jovana je odlično vodila razgovor, sa unapred pripremljenim pitanjima i temama, kao i pitanjima koja su se nametnula u toku razgovora. Bila je ovo odlična prilika da pokažem kako bi bilo dobro voditi i podkast intervjue. IG Live kao format ima određeni vek trajanja kao i ostali oblici na društvenim mrežama. Zato je dobro da imamo opciju da iste prebacimo i u podkast epizode.

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
05:41Priprema trailer epizode
10:49Odabir programa za snimanje 15:22Korišćenje Zoom-a za snimanje 18:35Snimanje u Audacity programu 21:35Isprobavanje Riverside platforme

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala: