Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Tehnike Javnog Govora u Podkastingu

Dobro došli u današnju epizodu Podkast Laboratorije. Danas je u gostima Ana Labaš, trenerica javnog govora i voditeljica podkasta PROgovori. Ana pomože preduzetnicima da se samouvereno predstave i efikasno podele svoje priče. Ključ uspešnog javnog nastupa je priprema i kreiranje zanimljivih priča, a uz odgovarajuću pripremu, očaraćete svoju publiku i ostaviti trajni utisak.


U ovoj epizodi ulazimo u tehnike javnog govora koje su korisne za podkasting.
Razgovaramo o značaju pripreme u održavanju jednostavnog toka misli, autentičnosti prilikom predstavljanja i prevazilaženju uobičajenih izazova kao što su nervoza i samopercepcija glasa. Naglašavajući važnost autentičnosti, takođe istražujemo upotrebu neverbalne komunikacije kako bismo poboljšali isporuku naših poruka.


“Jasnoća prenesene poruke i priprema su ključni kada je u pitanju javni nastup, bezobzira na format. To čini oko 90% uspeha naše prezentacije.”

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
05:41Priprema trailer epizode
10:49Odabir programa za snimanje 15:22Korišćenje Zoom-a za snimanje 18:35Snimanje u Audacity programu 21:35Isprobavanje Riverside platforme

Pomenuti resursi:

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala: