Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Katarinina podkast priča: podkasting kao moćan marketinški alat

U današnjoj epizodi, imala sam zadovoljstvo razgovarati sa Katarinom Stanković, biznis mentorom i edukatorom za sadržaj, marketing i prodaju. U ovoj inspirativnoj epizodi, Katarina je otkrila kako je koristila podkast kao alat za razvoj svog biznisa.

Sa svojim podkastom “Marketing Vodič”, Katarina je uspešno gradila svoju zajednicu i privlačila nove klijente. Sa strastvenim i autentičnim nastupom, privukla je ljude koji su brzo prepoznali vrednost njenog rada i pristupili saradnji. Njen podkast nije samo platforma za povezivanje i izgradnju zajednice, već je i  sredstvo za konverziju slušalaca u klijente. Osim toga, Katarina je otkrila i prednosti koje je uvidela od samog početka podkastinga. Njena lista za njuzleter brže raste, a kupci koji dolaze preko podkasta brže donose odluku o saradnji. Podkast joj omogućava drugačiju interakciju sa publikom u poređenju sa društvenim mrežama, pružajući slušaocima priliku da osete energiju i strast u njenom glasu. Takođe, deljenje linkova za besplatne resurse putem podkasta se pokazalo kao efektivan način za privlačenje nove publike i izgradnju email liste.

“Čim vidim da osoba ima podcast, automatski mi deluje profesionalnije, kao neki premium brand. Shvata mi ozbiljnije i imam veću želju da radim sa njom nego ako vidim da samo kreira sadržaj na društvenim mrežama.”

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
01:03Zašto je outro važan za uspešan podkast?
02:04Kako napraviti outro koji ostavlja trajni utisak? 04:13Primeri i savjti za outro koji motiviše slušaoce 09:26Pozivi za akciju u zavisnosti od prioriteta 12:05Tizer za sledeću epizodu i zahvale 14:07Kreativan završetak i šabloni za odjavnu špicu 17:52Personalizacija outra za veću efikasnost 19:03Primer šablona za različite opcije zatvaranja podkast epizdoda

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Katarinu možete zapratiti na sledećim linkovima:

Povežimo se na više kanala:

Napišite komentar