Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

U ovoj epizodi Podkast Laboratorije ćemo istražiti važnost shownotes-a, malo poznatog, ali moćnog alata za angažovanje i privlačenje publike. Vaši potencijalni slušaoci mogu naići na vaš podkast, pročitati naslov epizode i zapitati se da li je vredno da ga poslušaju? Dobro izrađeni shownotes imaju ključ za odgovor na njihova pitanja. Razgovaraćemo o tome kako da ih optimizujete za vidljivost, doseg i angažovanje. Hajde da se udubimo u ovaj često potcenjeni aspekt podkastiranja koji igra ključnu ulogu u premošćivanju jaza između povremenog pregledača i posvećenog slušaoca.

Beleške su ključni alat za zadržavanje informacija i ideja iz podkasta, omogućavajući nam da se vratimo na određene delove epizoda koje želimo ponovo da čujemo. Takođe, otkrivamo kako koristiti beleške za produktivnije slušanje, praveći sažetke ključnih tačaka, dodajući svoje misli i povezujući beleške sa drugim resursima. Pridružite nam se u ovoj epizodi kako bismo demistifikovali podkast beleške i unapredili iskustvo slušanja podkasta.

“Shownotes su kapija za otključavanje pravog potencijala vašeg podkasta.“

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
01:03Zašto je outro važan za uspešan podkast?
02:04Kako napraviti outro koji ostavlja trajni utisak? 04:13Primeri i savjti za outro koji motiviše slušaoce 09:26Pozivi za akciju u zavisnosti od prioriteta 12:05Tizer za sledeću epizodu i zahvale 14:07Kreativan završetak i šabloni za odjavnu špicu 17:52Personalizacija outra za veću efikasnost 19:03Primer šablona za različite opcije zatvaranja podkast epizdoda

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala:

Napišite komentar