Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Demistifikacija podkast beleški

U ovoj epizodi Podkast Laboratorije ćemo istražiti važnost shownotes-a, malo poznatog, ali moćnog alata za angažovanje i privlačenje publike. Vaši potencijalni slušaoci mogu naići na vaš podkast, pročitati naslov epizode i zapitati se da li je vredno da ga poslušaju? Dobro izrađeni shownotes imaju ključ za odgovor na njihova pitanja. Razgovaraćemo o tome kako da ih optimizujete za vidljivost, doseg i angažovanje. Hajde da se udubimo u ovaj često potcenjeni aspekt podkastiranja koji igra ključnu ulogu u premošćivanju jaza između povremenog pregledača i posvećenog slušaoca.

Beleške su ključni alat za zadržavanje informacija i ideja iz podkasta, omogućavajući nam da se vratimo na određene delove epizoda koje želimo ponovo da čujemo. Takođe, otkrivamo kako koristiti beleške za produktivnije slušanje, praveći sažetke ključnih tačaka, dodajući svoje misli i povezujući beleške sa drugim resursima. Pridružite nam se u ovoj epizodi kako bismo demistifikovali podkast beleške i unapredili iskustvo slušanja podkasta.

“Shownotes su kapija za otključavanje pravog potencijala vašeg podkasta.“

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
05:41Priprema trailer epizode
10:49Odabir programa za snimanje 15:22Korišćenje Zoom-a za snimanje 18:35Snimanje u Audacity programu 21:35Isprobavanje Riverside platforme

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala: