Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Dragana Repac o uspehu u email marketingu i podkastingu

U današnjoj epizodi Podkast Laboratorija imam veliko zadovoljstvo da ugostim moju dragu koleginicu Draganu Repac, email marketing savetnica, Mailerlite expert i mentor za pokretanje njuzletera. Kroz svoj rad, edukacije i konsultacije uči preduzetnike kako da iskoriste maksimalno email marketing resurse, povežu se sa klijentima i čitaocima i na kraju postignu svoj cilj, a to je da prodaju.

Entuzijasta email marketinga s posebnim interesovanjem za podcasting. Njena fascinacija podcastima intenzivirana je slušanjem raznih emisija, pto joj je ukazalo na potencijale ovog formata u komunikaciji i marketingu.

Dragana nije odmah bila “podcast tip”, uprkos svom prirodnom afinitetu prema auditivnim sadržajima. Međutim, njen interes je buknuo nakon što se dublje upustila u svet audio emisija, prepoznajući ih kao efikasan način za dostizanje publike koja preferira slušanje sadržaja.

Pre nego što se prijavila na “Podcast Izazov”, Dragana je učestvovala u Podcast Radionici koja joj je pružila širu sliku o tome šta sve podrazumeva pokretanje podcasta, uključujući neophodne resurse i vreme koje je potrebno uložiti u takav projekat. Ovo iskustvo dodatno ju je motivisalo i utvrdilo njenu odluku da se prijavi na “Podcast Izazov”.

Jedan od njenih ciljeva ove godine bio je pokretanje sopstvenog podcasta, i nije imala dilemu oko izbora mentora. Sve se poklopilo savršeno, i Dragana je uspešno lansirala svoj podcast, izrazito zadovoljna podrškom i znanjem koje je stekla kroz mentorstvo i izazov. Dragana sada koristi svoj podcast kao platformu za dalji razvoj svojih profesionalnih interesa i edukaciju slušalaca.

Teme obrađene u epizodi: 

  • Podcast kao alat za marketing
  • Kompatibilnost podcasta sa newsletterom
  • Proces pripreme i lansiranja podcasta
  • Planiranje sadržaja i strategija lansiranja
  • Najava buduće saradnje i interesantnih tema za slušaoce

Za slušaoce podcast epizode Dragana je pripremila poseban poklon: 

Pokrenite Newletter uz jasne korake: https://dashboard.mailerlite.com/forms/531144/105906676146636187/share

Draganin podcast možete zapratiti ovde: https://podfollow.com/tajne-uspesnog-email-marketinga/view

A više o njenim uslugama i ponudi na sledećim kanalima: 

Apsolutni ste početnik i želite da pokrenete podkast: https://subscribepage.io/podkasting101-podakast-za-pocetnike

Želite da mi pošaljete glasovnu poruku? Možete preko sledećeg linka, a ja jadva čekam da čujem vas: https://www.speakpipe.com/PodkastLaboratorija

Povežimo se na više kanala: