Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Šta je Sve Potrebno za Pokretanje Podkasta?

Jeste li razmišljali o pokretanju podkasta? Podkasting je još jedan izvrstan način da podelite svoje bogatstvo znanja. Iako možete jednostavno deliti informacije na Instagramu i svom blogu, podkast će vam pomoći da se izdvojite i razlikujete od konkurencije. A kada se sve dobro obavi, vaš će vam podkast pomoći da se povežete s teže dostupnom publikom unutar vaše niše. Ako je podkasting u vašim budućim planovima, možda ćete se osećati preopterećeni procesom. Onda je ova epizoda za vas ako se pitate kako uopšte započeti pokretanje podkasta. U ovoj epizodi provest ću vas kroz sve što treba da znate da svoj podkast pređete od planiranja do objavljivanja.

„Vrednost je ključna komponenta svakog uspešnog podcast-a – nudite zabavu, inspiraciju i praktične savete kako biste privukli i zadržali verne slušaoce.”

Proces pokretanja podkasta prilično je sličan pokretanju profila bilo kojeg drugog društvene mreže. Iako je ovo medij u kojem isporučujete svoj sadržaj na drugačiji način, postizanje jasnoće i određivanje niše je neophodno pre nego što pokrenete svoju emisiju. Da biste pokrenuli uspešan, popularan podkast, naučićete…

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
06:01Tehnički problemi pri editovanju IG Live snimka
10:32Kvalitet zvuka na Instagramu i Zoom live-u 12:46Preporuke za programe za snimanje intervjua 13:06Kako postići kvalitetan zvuk u intervjuima i live-ovima

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala:

Napišite komentar