Uspešno pokrenite podkast - Detaljan proces i konkretni koraci - preuzmite OVDE

Opis, Intro i Outro kao Udica za Podkast

U današnjoj epizodi sa vama delim koji su to elementi svakog podkasta koji čine polaznu tačku od posmatrača do potencijalnog slušaoca. Nakon definisanja cilja vašeg podkasta, vreme je da se usredsredite na njegovu strukturu. Opis podkasta, intro i outro su ključne komponetne za privlačenje novih slušalaca i uspostavljanje jake veze sa vašom publikom.

U današnjoj epizodi objasniću vam važnost opisa podkasta za privlačenje publike. Otkrivam kako napisati efikasan intro koji će podsticati slušaoce da ostanu, kao i kako iskoristiti odjavnu špicu za poziv na akciju.

“Često je trenutak odluke slušaoca da li će slušati i pratiti naš podkast upravo vezan za opis podkasta, jer tu saznaje da li se pronalazi u temama koje obrađujemo.”

Šta ćete saznati u ovoj epizodi:
05:41Priprema trailer epizode
10:49Odabir programa za snimanje 15:22Korišćenje Zoom-a za snimanje 18:35Snimanje u Audacity programu 21:35Isprobavanje Riverside platforme

Ako vam je ova epizoda bila korisna, ili znate nekog kome bi ove informacije značile, podelite na svojim mrežama i slobodno me označite, i prosledite onima koje ova tema zanima.

Povežimo se na više kanala: