milica-drinjakovic-podkast-21

PODKAST KIKSTARTER

Snimanje i održavanje podkasta može da se čini kao žongliranje staklenim čašama – NEODOLJIVO I IZAZOVNO

.

Zato je tu Podkast Kikstarter – program koji vas korak po korak vodi do uspešnog lansiranja podkasta.

.

Lansiraj konačno taj Podkast!

Pratite podkaste i shvatili ste kako oni mogu da vas prikažu autentično, da adekvatno prenesete svoju poruku, doprete do veće publike ali ne znate…….

…odakle da počnete sa podkastima?

…koja oprema i programi su vam potrebni?

…da li ćete se snaći sa osnovnim programima za rad na podkastima?

…niste sigurni kako da promovišete svoj podkast?

…kako da uspešno nastavite sa podkastom?

Ovaj program je za vas

Ako……

Želite da se istaknete na drugačiji način od konkurencije

Želite svoje znanje i ekspertizu da podelite sa vašom zajednicom

Želite da stvorite veći uticaj i da služite više svojoj zajednici

Glasine su ISTINITE

PODKASTING JE ODGOVOR

Da li ste znali?

 

Prema istraživanju koje je sproveo Edison Research:

 

⇒80% slušalaca u proseku presluša celu ili skoro celu podkast epizodu 

 

⇒76% korisnika podkasta isprati poziv koji su čuli na podkastu ( kupovina programa i usluga, zakazivanje konsultacija, zaprate ostale vaše kanale)

 

 ⇒68% slušalaca bira podkast u edukativne svrhe

 

⇒industrija podcasta je još uvek u povojima – Google i Spotify predviđaju da će se podkasting industrija udvostručiti u narednom periodu

 

⇒Prema evidenciji lokalne podkast platforme Podcast.rs

trenutno u Srbiji i regionu ima nešto više od 450 registrovanih podkasta, a ovaj broj će definitivno rasti

A dobre vesti su….. 

U ovom programu ćete naučiti da:

pripremite

snimite

editujete

efikasno promovišete 

uspešno nastavite sa podkastom

 U programu Podkast Kikstarter naučiću vas tačnom procesu zasnovanom na mom iskustvu i radu sa inostranim klijentima, tako da ne morate da učite na teži način!

Neću preterati ako kažem da je podkasting najmoćnije sredstvo za autentično predstavljanje 

Istaknite se podkastom,

prijavite se za program Podkast Kikstarter

Dozvolite mi da se predstavim

Podkastima sam počela da se bavim sasvim slučajno. U toku akademije za virtuelne asistente, jedan od zadataka je bio upravo i rad na podkastima. Zadatak mi je bio više nego zanimljiv. Činjenica da neko snima svoje audio zapise, deli vrednosti i znanja i nije ograničen slovnim karakterima me je oduševila. 

 

Počela sam više da istražujem podkaste sve u cilju pronalaženja onih koji će mi pomoći u mom daljem poslovnom razvoju. Možda se pitate zašto su mi toliko prijali podkasti u odnosu na popularne društvene mreže? Odgovor je krajnje jednostavan, jer kao majka, virtuelni asistent i preduzetnica, često moram da obavljam više poslova istovremeno.

 

Istina je da sam zahvaljujući podkastima zavolela jedan od najdosadnijih kućanskih poslova-peglanje. Ali i ne samo peglanje, podkaste slušam i dok kuvam, čistim, vežbam, izvodim psa u šetnju. To je sloboda koju nude podkasti; oni su mobilni i ne ograničavaju me da se samo jednoj stvari posvetim. Samo stavim slušalice i uživam. Tako sam zapratila nekoliko podkasta koji se bave biznisom, ličnim i profesionalnim razvojem.  

 

Potpuno prirodno poteklo da se počnem baviti podkastima i pružam uslugu klijentima, kao podkast asistent. Kako su podkasti kod nas još uvek u povoju, moji prvi klijenti su bili stranci. Kod njih me fascinira činjenica da oni ništa ne prepuštaju slučaju i za razvoj svog biznisa koriste sve dostupne kanale za prodaju svojih usluga i prozivoda. 

 

To je ono što bih želela da prenesem i na domaće tržište. Da pokažem vama dragi moji, kako možete da podignete vaš biznis na lestvicu više sa podkastima.  Podkasti su još jedan kanal, koji vam optimizovan zajedno sa društvenim mrežama, newsletterom, i vebsajtom, pojačava svest o vašem biznisu i služi da se približite vašim pratiocima.

 

Ako se pitate o čemu podkasti mogu da budu, dajem vam primer mojih klijenata. Moji kljenti vode svoje podcaste o biznisu, prodaji, couchingu, nekretninama, psihoterapiji, društvenim mrežama, vokalnim treninzima i organizaciji događaja. 

 

ŠTA KAŽU MOJI PRVI ĐACI

PROGRAM SADRŽI: 

  • 5 modula
  • 30 video lekcija
  • Bonus video instrukcije sa konsultacija
  • Pripadajuće pdf fajlove i check liste 
  • Zoom sastanci
  • Feedback mejlom na dostavljene materijale
  • Konsultacija 1:1 nakon završenog programa

BONUS

Program sadrži i pristup

  •   Trello alatu i radnom prostoru za upravljanje podkastom nakon što pokrenete podkast – tabla koja vam omogućuje da ostanete u korak sa svim sedmičnim obavezama i odgovornostima za uspešno vođenje i upravljanje podkastom. Trello tablu možete da prilagodite vašim potrebama i pristup dodelite virtuelnom asistentu, ako ga imate. Vrednost 97 evra.
 
  • Plus Podkast audit ili revizija podkasta u toku godine kada ste započeli sa programom. Vrednost 60 evra.

I SVE OVO PO CENI

 

297 €

 

Prestanite da se pravdate što još niste pokrenuli svoj podkast. U ovom programu naučićete: sve potrebne korake za lansiranje svog podkasta; kako da napravite plan i sistem za podkast, kako da snimite i osnovno editujete svoje epizode, lansirate i promovišete podkast.

PROGRAM - PODKAST KIKSTARTER

Pitam se, pitam....

Kao platforma, omogućuje vam da prenesete vrednost i poruku na jedinstven način tako što ste u ušima slušalaca koji su došli na vaš podkast po vrednost, ekspertizu i kvalitet koji nudite. Mogućnost da vas neko prati i sluša dok obavlja druge poslove je neprocenjivo za obe strane; vas koji ste dostupni publici u svakom trenutku bez ograničenja, i slušaocu koji optimizuje svoje vreme tako što obavlja poslove i usvaja nova znanja i informacije. 

Program Podkast Kikstarter se sastoji od 5 modula, a svaki modul sadrži nekoliko video lekcija koje vas  vode do pripreme svih neophodnih i konkretnih koraka za pokretanje podkasta. Nakon svakog modula modula dobijate konkretna uputstva šta je potrebno da uradite. Ukoliko dostavite traženi materijal, dobićete povratnu informaciju na mejl. Svake druge sedmice imamo zoom sastanke za pitanja i odgovore. U međuvremenu, komunikaciju i sve nedoumice rešavamo u okviru zatvorene FB grupe. Konsultaciju 1:1 možete da zakažete nakon završenog programa. Okvirno trajanje zajedničkog rada na programu je 2 meseca. 

Iako je u jednoj lekciji u programu obrađeno kako podkast podeliti na Youtube kanalu, ovaj program se prvenstveno odnosi na audio platforme i sve tehničke aspekte za audio podkasting. 

Apsolutno! Ali, tu onda treba da računate na utrošeno vreme, mogućnost da se izgubite u informacijama i da opet ne znate odakle početi i kako uspostaviti procese. Zašto onda ne bi naučili od osobe koja već radi na podkastima i koja će podeliti sve što je potrebno da postavite stvari kako treba?

Programu pristupate preko edukativne platforme Thinkific. Uplatom rezervišete svoje mesto a pristup platformi dobijate odmah nakon prvog zoom sastanka. 

Pristup programu imate ukupno 4 meseca. Trajanje zajedničkog rada je predviđeno da traje dva meseca i još dva meseca za samostalnu pripremu za lansiranje podkasta. To je sasvim dovoljno vremena da se posvetite lekcijama, primenite naučeno i pokrenete podkast. 

Pored plaćenih, u programu će biti predstavljeni i potpuno besplatni programi i alati tako da možete da počnete bez potrebe da se obavežete na još jedan mesečni trošak.

Apsolutno. Program je fokusiran na korake koje morate da pratite da biste planirali, pripremili,  snimili, i uspešno vodili svoj podkast.

Program je napravljen da možete da ga pratite i radite na materijalima svojim tempom. Svakako je preporuka da se potrudite da prisustvujete uživo sastancima i dostavite materijal za reviziju, jer tu ćete dobiti prekorisne informacije koje će vam značiti u daljem radu na podkastu. Svakako se zoom sastanci snimaju i snimka će stići na vaš email već sledećeg dana. 

Razumem vaš strah i potpuno je na mestu. Ipak, ako već imate doticaja sa digitalnim proizvodima, imate društvene mreže, onda vam tehnički detalji i rad u programima neće biti nepoznanica. Svi programi i alati su predstavljeni za upotrebu u najosnovnijem obliku i uz konkretne korake kako da ih usavršite. 

Konkretni koraci i alati koji su predstavljeni u ovom programu i koji vam služe u podkastingu su garancija kako da lansirate i upravljate podkastom, a na vama je odgovornost da te korake primenite i iskoristite potencijal programa.

S tim u vezi, povrat uloženih sredstava nije moguć. 

Program je namenjen svima koji žele da pokrenu podkast i bave se podkastingom.  

Vreme je da otključate moć širenja vašeg
brenda izvan društvenih medija
i počnete da privlačite
ljude koji vas vide kao lidera
i jedva čekaju da rade sa vama.

milica-drinjakovic-podkast-14

© 2023 Milica Drinjaković  |  Politika Privatnosti