Lansiraj uspešan i održiv podkast

Individualan rad  1:1 za sve vlasnice srednijh i malih biznisa koje žele uspešno da lansiraju podkast i postave čvrste temelje za dalji razvoj biznisa putem podkasta

Često se dešava da saradnja s preduzetnicama počne s mnogim teškim odlukama zbog preplavljenosti, ali se završi sa izjavom kako je sve bilo jednostavno i lako. Pokretanje podcasta samo po sebi nije teško, ali donošenje ključnih odluka dok učiš sve novo o temi i kanalu jeste. Pretraga “kako pokrenuti podcast” na internetu može ti dati tačne korake, ali ova usluga nudi nešto više – vođstvo, proverene informacije i ideje kako da tvoj glas dođe do prave publike u pravo vreme.

Najvažnije je što ova usluga nije tu samo da ti pomogne da pokreneš podcast, već da ga osmisliš strateški tako da se razvija i raste na zdravim temeljima.

Sigurna sam da si se u planiranju svog podcasta našla sa tim “teškim” pitanjima:

 • Odakle da počneš i koji je prvi korak?
 • Da li je tvoja ideja održiva?
 • Koliki je budžet potreban da bi pokrenula podcast?    
 • Koja oprema je potrebna?
 • Koj platforme da izabereš?
 • Kako se brendirati u podcastu?
 • Koju muziku odabrati?
 • Koje teme obrađivati u epizodama?
 • Kako treba da izgleda tvoja strategija lansiranja?
 • Da li ti je potrebna pomoć i podrška stručne osobe
milica-drinjakovic-podkast-25

Razumem kako se osećaš, jer je i većina mojih klijenata sa kojima sam započela i dalje nastavila uspešnu saradnju, na početku bila u identičnoj situaciji. 

 

Ono što sam primetila jeste da im moja podrška kao prijatelja i saradnika, osobe od poverenja, najviše pomaže dok traže odgovore. 

 

Ta pitanja su teška kada se s njima suočavaš prvi put, ali je mnogo lakše kada možeš da se osloniš na moje stručno znanje, ideje i savete.

I zato u saradnji sa mnom dobijaš kompletnu uslugu za pokretanje podcasta, od jasnih instrukcija odakle započeti sa procesom, pa kroz logičke sledeće korake koje je potrebno uraditi, da sam proces pokretanja uspešnog podcasta ne predstavlja opterećenje.

Čvrsto verujem da uz moju stručnu pomoć, znanje i ideje možeš s lakoćom lansirati uspešan i održiv podkast i zato te pozivam na INDIVIDUALNI RAD 1:1 – LANSIRAJ PODKAST.

KORACI KOJE PROLAZIMO KROZ INDIVIDUALNI RAD 1:1 LANSIRAJ PODKAST 

Koncept individualnog programa traje 8 nedelja i  sastoji se od koraka koje prelazimo utvrđenim redosledom, i to:

 • 1. Zoom konsultacija na kojoj definišemo  koncept podcasta, zapisujemo informacije o biznisu, klijentima i cilju podcasta kako bi najbolje realizovali sledeće korake: 
 • Produkcija Intro i Outro – scenario, montaža i saveti za odabir muzike (licencirane besplatne ili plaćene muzike)
 • Istraživanje konkurencije i SEO optimizacija ključnih reči 
 • predlog tema prvih 10 epizoda – prema rezultatima SEO optimizacije
 • SEO Optimizovan opis podkasta koji se obraća vašem idealnom klijentu
 • 2. Zoom konsultacija koja obuhvata uputstva za snimanje, izbor mikrofona i programa za snimanje
 • Vizuelni dizajn podcasta i šablona za društvene mreže pripremljenih od koleginice koja se bavi dizajnom
 • Otpremanje na platformu za hostovanje podcasta + distribucija podkasta na druge podcasting platforme 
 • 10 početnih epizoda montiranih, miksovanih i masterizovanih ( trejler + 9 epizoda) 
 • 10 SEO show notes/beleški/opisa epizoda optimizovanih za lakšu pretragu i istaknutost na podkast platformama
 • 10 Vizuala pojedinačnih epizoda 
 • 10 Audiograma/videograma do 60 sekundi
 • 3. Zoom konsultacija razrađujemo detaljan plan strategije lansiranja i promocije
 • Upload i zakazivanje prema unapred definisanom planu i dogovoru
 • Izveštaj za objavljenih 10 epizoda + saveti za dalje upravljanje i vođenje podcasta ( 7 dana nakon poslednje objavljenje epizode)
milica-drinjakovic-podkast-15

Sigurna sam da je sada pravi trenutak da započneš podcast, a uz ovu uslugu možeš dobiti jasne smernice i podršku koja će ti omogućiti lakši proces, povećati tvoje samopouzdanje i pružiti sigurnost.

Sa mnom kao saradnikom i partnerom, uz odgovarajuću strategiju i tvoju posvećenost, rezultat je zagarantovan

I TO NIJE SVE

Uspešno lansiranje, a pogotovo vođenje i održavanje podcasta, je mnogo više od snimanja, obrade i postavljanja snimka na platforme.

Iza procesa koji sam kreirala stoji strategija koja je mojim klijentima donela željene rezultate jer uzima u obzir njihove ciljeve, publiku, ali i lične mogućnosti i preferencije.

Podcast je kanal putem kojeg možeš lepo zaokružiti svoj brend, dajući mu novu dimenziju i pristup onom delu publike koji želi da te upozna i čuje tvoju poruku.

Prednosti podcasta kao alata u tvom biznis portfoliju su nebrojene i omogućavaju nam da kreativno pristupimo svakoj branši i nađemo ono po čemu ćeš se isticati i na svoj autentičan način približiti ljudima koje zanima tvoja poruka – tvoj brend, usluga ili proizvod.

Podcast je moja ljubav, a pronaći optimalan način da iskoristimo mogućnosti podcasta unutar biznis modela klijenata – moja strast.

Da bismo to postigli, najvažnija je dobra komunikacija, razumevanje i podrška. Zato ti nudim dobro promišljen i pojednostavljen proces, moju ekspertizu u koju se možeš pouzdati i iskrenu podršku na svakom koraku.

Šta ćeš konkretno dobiti kroz individualni rad 1:1 Lansiraj podcast

 1. Uz moju asistenciju pokrenućeš i lansirati održiv podcast, optimizovan za lakšu pretragu i istaknutost na podcast platformama
 2. Lagan i vođen početak koji daje strateške temelje i podsticaj za nastavak rada
 3. Svaki korak uz moju stručnu pomoć proći ćeš s lakoćom i na zabavan način
 4. Lansiraćeš uspešan i održiv podcast i postaviti temelje za širenje svog biznisa
 5. Osećaćeš se sigurno i zadovoljno jer pored sebe imaš osobu od poverenja, obožavateljku podcasta, koja je veliki stručnjak u oblasti podcastinga
 6. Mogućnost dugoročne asistencije kroz koju se možeš dodatno istaći na tržištu
milica-drinjakovic-podkast-79

Podcast kao format ti pruža mogućnost da ostvariš veću vidljivost, uticaj, uspeh, lojalnu publiku i privučete idealne klijente – ISKORISTI NJEGOV POTENCIJAL!

ŠTA O MENI  KAŽU MOJI KLJIJENTI
milica-drinjakovic-podkast-83

Ja sam Milica Drinjaković podcast menadžer i edukator
Međutim na prvom mestu supruga i mama tri dečaka. Porodica je moja mirna luka i centar sveta.

Ljubav prema podkastima javila se u toku akademije za virtualne asistente, jer sam bila fascinirana činjenicom da putem audio formata vlasnici biznisa mogu da dele vrednosti i znanja, a da pri tome nisu ograničeni slovnim karakterima.

Kroz mnogobrojne saradnje usavršavala sam i brusila svoja znanja i veštine, zavolela podcaste tj.postali su moja strast. Raduje me činjenica što sam deo uspeha svojih klijenata, jer imamo priliku da zajedno rastemo.

Ono što me zaista čini srećnom je činjenica da su moji klijenti prepoznali benefit dugoročne asistencije. Jer sam svojim znanjem i ekspertizom, ozbiljnom marketing strategijom oglašavanja (kombinacijom podcasta i ostalih kanala promocije) pomogla da se putem potkasta izdvoje na tržištu, da izgrade autoritet njihovog brenda i okupe još veću zajednicu lojalnih slušaoca. A krajnji rezultat mog rada jeste činjenica da je njihov podcast sve uspešniji, što im je donelo nove klijente.

Saradnja sa klijentima, kombinovanje strategija i novih ideja prateći trendove u svetu podcastinga, biti njihova dugoročna podrška tokom celog procesa i zajednički uživati u ostvarenim rezultatima, je upravo ono što me pokreće.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Kao platforma, omogućuje ti da preneseš vrednost i poruku na jedinstven način tako što si u ušima slušalaca koji su došli na tvoj podcast po vrednost, ekspertizu i kvalitet koji nudiš. Mogućnost da te neko prati i sluša dok obavlja druge poslove je neprocenjivo za obe strane; tebe koja si dostupna publici u svakom trenutku bez ograničenja, i slušaocu koji optimizuje svoje vreme tako što obavlja poslove i usvaja nova znanja i informacije, a tvom sadržaju na podcastu pristupaju onda kada im najviše odgovara. 

Potražnja za podcastima  je sve veća, publika ih voli zbog obrazovnog sadržaja, možete plasirati ogromnu količinu vrednog sadržaja, podstiču visok nivo angažovanosti publike. Otvara vrata novim saradnjama, promovišete svoje proizvode/ usluge, i svoj brend pozicioniraš kao autoritet u određenoj oblasti.

Ulaganje u lansiranje podcasta je 750 evra u dinarskoj protivrednosti, i plaćanje se vrši iz dva dela: 50% avansa se uplaćuje pre početka saradnje a ostalih 50% nakon objavljenog podcasta, odnosno prve 3 epizode. 

Za početak mikrofon i slušalice, ukoliko ih već nemaš. Predstaviću ti najbolje i najpristupačnije opcije koje postoje na tržištu kako ne bi potrošila bogatvstvo i pogrešila u izboru. Takođe, uputiću te i na licenciranu muziku ali i na besplatnu. Za snimanje audio podcasta, koristićeš besplatan program. A za snimanje intervjua, upoznaću te sa platformama koje možeš da koristiš i u besplatnoj i u plaćenoj varijanti, izbor je samo tvoj. 

Za početak, predlažem da pročitaš utiske mojih klijentica s kojima dugoročno sarađujem na njihovim podcastima. Pored toga što su rekle da su rad sa mnom doživjele kao premium uslugu, dobile su strukturu i lakoću da uspešno pokrenu i vode svoj podcast.

Naravno, možeš zakazati konsultaciju u trajanju od 60 minuta preko sledećeg linka: https://tidycal.com/konsultacije/podcast-60-minutne-konsultacije

U pitanju je plaćena konsultacija a ukoliko se odlučiš za saradnju, cena konsultacije se računa u deo avansa pre početka saradnje. 

CENA INDIVIDUALNOG RADA 1:1 LANSIRAJ PODCAST

Ulaganje u individualni rad na pokretanju podcasta, kada ćeš nakon 8 nedelja imati svoj podcast koji si uspešno i efikasno lansirala je

 750 eura u dinarskoj protivvrednosti.

 

Postoji mogućnost plaćanja iz inostranstva.

 

Nakon što popuniš podatke u formi ispod stići će ti detaljna ponuda za saradnju i instrukcije za uplatu.

PRIJAVITE SE